Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Varbergs GIF Fotboll P14

Följ

P14

Följ oss för uppdateringar
Följ
Varbergs GIF Fotboll
Fotboll
P14
Tabell
Lag M V O F P
1 Varbergs GIF 5 5 0 0 15
2 Tofta Tigers Vit 4 2 0 2 6
3 Tvååker/Galtabäck 4 2 0 2 6
4 Värö United 4 1 1 2 4
5 Träslövsläge IF 3 1 0 2 3
6 Lilla Träslöv Vit 4 0 1 3 1

Match

Varbergs GIF

8 - 2
Påskbergsvallen Sahara
21 maj 2014
17:00

Värö United

Referat

Referat: Varbergs GIF - Värö United

25 grader och solsken, torr och fin plan och ett gött spelsuget gäng som ikväll tog emot Värö United. Skulle solskenet spegla utgången (med GIF-ögon då alltså...)?

Förra året spelade vi tre matcher mot Värö, två i serien (9-2 samt 6-2) och i Åsacupen (3-1). Dock kan man aldrig vara säker på hur motståndana utvecklats och att de stundtals spelar ganska fysiskt visste vi också om.

Vi tog kommandot direkt i matchen och det gick knappt 2 minuter innan 1 - 0 satt. Vi presterade ett mycket fint spel där vi hjälpte varandra och och vi radade upp många chanser, och mål. Värös anfall stoppades effektivt av vårt försvar som matchen igenom gjorde ett fantastiskt jobb.

Vi höll i och rullade upp fina anfall, oftast spel hela vägen från målvakt via mitt-mitt utåt kant eller framspelning och höll bollen mycket fint smart inom laget och visade bra attackkunskap i anfall. Vi var även aggresiva och tog tillbaks bollen ganska omgående då vi förlorat den.

Värö lyckade två gånger komma igeom och slutresultatet 8-2 var välförtjänt och speglar såväl bollinnehav som kvällens solsken!

Grattis till vinsten, bra jobbat hela gänget och tack till supportar och övriga killar som tränade och sedan var med och kollade!

Mårten